Cormate Logo
Cormate åpner nytt showroom.

Cormate åpner nytt showroom.

04/03/2023
Cormate T28 & Chase 32

For første gang siden oppstarten av selskapet i 2004 har Cormate nå åpnet et helårs showroom med alle modeller utstilt. Under åpningen lanserer vi også den splitter nye modellen Chase 35.

Torsdag 2. mars (kl 17-21) og Lørdag 4. mars (kl 11-15) holder Cormate åpent hus der alle er velkomne for å oppleve vår nye storstue og se hele serien med Cormate båter fra 23 til 35 fot.

Cormate Showroom
Hos Cormate kan man nå oppleve alle modeller utstilt gjennom hele året.

Med åpningen av det nye Showroomet har Cormate nå et av norges mest moderne og velfungerende båtsenter på over 5000 m2 på Torp utenfor Fredrikstad. Her er det helårs drift der 15 ansatte jobber med service, opplag og salg. I det som tidligere var Torp Bruk er det nå opplagsplass til over 200 båter og det utføres fullskala produktutvikling og testing av alle modeller gjennom året.

Les gjerne den flotte artikkelen om vår nye modell Chase 35 og åpningen her i Fredrikstad Blad; https://www.f-b.no/lanserer-sin-storste-bat-pa-torp-tanken-var-a-konstruere-en-suv-pa-vannet/s/5-59-2888279

Noe av det som kjennetegner den gode kvaliteten på Cormate båtene er at alle båter testes fullt ut for fart, drivstoff, funksjonalitet og sjøegenskaper før utlevering til kunder. Dette gir en stor grad av trygghet både for kunder og produsent.

Les mer om Chase 35 her; https://www.cormate.com/models/chase-35/

Vårt nye showroom er selvfølgelig åpent hele året og man er velkommen når som helst i våre åpningstider.

Kontakt: thomas@cormate.com

Hydro-Design was founded in 1985 by Egil Ranvig. Together with his friend Tom Martens Meyer, he developed the enterprise from producing affordable waterski boats to increasingly sophisticated racing boats.