Cormate Logo
Cormate på Båter i Sjøen

Cormate på Båter i Sjøen

01/09/2022

For første gang siden 2019 arrangeres norges største båtmesse i Oslo. Cormate stiller denne ganger ut alle våre modeller inkludert den splitter nye Chase 32.

Dette sier Designer & Founder Egil Ranvig om båten;

Cormate Chase 32 har sin verdenslansering under årets Båter i Sjøen. Den er en videreutvikling av Chase 34, som har vunnet 2.plassen i prestisjefylte «Concours d’Elégance» under båtmessen i Cannes. Chase 32 er optimalisert for single motorinstallasjon ved blant annet å endre vektfordelingen og bunnkonstruksjonen.

Senere i år blir storebroren Chase 35 introdusert, denne har også fått en helt nyutviklet Mk2 skrog og er forlenget en fot. Den nye konstruksjonen gir høyere effektivitet og bedre stabilitet. Endringen gir nå også mulighet for å kunne benytte Twin 565 hk High performace motorer fra Mercury Racing.

Dette er to sporty modeller som kombinerer effektiv fremkommelighet i all slags sjø, med eleganse og høy ytelse. Med en v-bunn på 24,5 grader og et lengde/breddeforhold på ca 4 gir dette ekstremt gode sjøegenskaper og viser at Cormate sine racing-gener ikke er glemt. Gode forutsigbare sjøegenskaper og evnen til å kunne opprettholde høy hastighet selv i grov sjø har hatt høyeste prioritet under designprosessen. Likevel er Chase 32 og 35 også svært allsidige og brukervennlige med sin åpne walkaround løsning, og en bokomfort i daycruiserklassen.

Designer & Founder Egil Ranvig

Det er mulig å kjøpe båter som er utstilt på messen også. Det er satt opp helt unike messepriser i denne forbindelse. Les om oppsett, ekstrautstyr og priser på alle modellene her;

Vi ser virkelig frem til å treffe dere alle for en hyggelig prat og visning av våre flotte Cormate modeller!

Hydro-Design was founded in 1985 by Egil Ranvig. Together with his friend Tom Martens Meyer, he developed the enterprise from producing affordable waterski boats to increasingly sophisticated racing boats.