Cormate Logo
Hardt arbeid og fornøyde kunder.

Hardt arbeid og fornøyde kunder.

23/10/2023

Snart 20 års hardt arbeid gir endelig gode resultater.

I dag kan du lese en flott artikkel om Cormate og historien bak selskapet i Dagens Næringsliv. De har en serie gående om de ulike Gaselle vinnerne for 2023. Som Gaselle 2023 ønsker også vi å gjøre litt ære på våre eiere, designere og konstruktører, nemlig Egil og Stian Ranvig.

For da Egil Ranvig startet opp med Cormate i 2004 var ikke planen å skape en pengemaskin, men å levere en unik båt med fantastiske egenskaper til fornøyde kunder. Denne ideen har han holdt seg tro til og sammen med sønnen Stian Ranvig er nå Cormate blant Norges mest lønnsomme selskaper innen båtbransjen. Cormate er bygget stein for stein over snart 20 år og endelig ser man fruktene av alt arbeidet og ressursene som er lagt ned i selskapet fra både ansatte og eiere. Selskapet Cormate er et inkluderende fellesskap der alle stiller opp og trekker lasset sammen, og det ser vi resultatene av nå, sier grunder Egil Ranvig.

Se videoen fra DNtv her:

dn.no
Hardt arbeid og fornøyde kunder. 4

Gjennomtenkte produkter gir fornøyde kunder.

Gjennom en konstruktiv kundedialog og kontinuerlig forbedring har Egil og Stian Ranvig klart å etablere både relevant og ønsket produktutvikling og samtidig få svært fornøyde kunder. Selv om hoveddesignet på hver modell har holdt seg likt gjennom båtens livssyklus så vil den detaljfikserte Cormate kunden se de små endringene som preger hver båt. Endringene har oppstått som følge av samtaler med kundene og Cormate sine ansattes eget bruk av båtene. De er som oftest små og gjerne en blanding av både materiale, farger/stoffer eller at man ønsker å oppnå enda bedre funksjonalitet. Vi snakker om type brytere, stoffer, moduloppbygging eller noe som enkelt som å bytte ut clam cleats. Alt er gjort for at Cormate sin kongstanke om å skape en båt der Design, Prestasjon og Funksjonalitet alltid er i hovedfokus. Og dette har ført til at Cormate sine kunder ofte uttrykker sin begeistring tilbake til våre ansatte.

God service og moderne fasiliteter er nøkkelen.

Selv om Cormate siden oppstart har tilbudt kundene sine både opplag, service og etterbehandling /oppdatering på Cormate båter, så har denne tjenesten skutt fart de siste årene. I 2018 bygget Cormate et av landets mest moderne Opplag & Service sentere rett utenfor Fredrikstad. Her er det i dag blitt 8 heltidsansatte og det er plass til hele 200 båter lagret innendørs i rack. Ved å investere i denne type kvalitet og service for Cormate kundene har selskapet klart å bygge en marinehub der både kunder, interessenter og bransjen kommer innom for å se på både egne og andres båter. Det siste året har vi hatt besøk fra USA, Spania og Belgia bare for å se på båtene og modellene våre. Et velfungerende service senter gir også både eksterne og interne fordeler da vi nå har serviceteknikere som har vært i Cormate over ti år og som har bygget grundig kompetanse innen etterarbeid. Dette gjør at Cormate har fått en helt enestående posisjon i landet der vi kan tilby en kvalitet og trygghet til kundene våre på et nivå få andre matcher.

Cormate Servicesenter
Cormate Servicesenter – Fredrikstad.

Les hele artikkelen om Cormate – Gaselle vinner 2023 i Dagens Næringsliv her;
https://www.dn.no/gasellene/gaselle/dn-gaselle/batdesigner-laget-pengemaskin-kjedet-meg-veldig-mye-pa-skolen/2-1-1515149

Nye modeller kommer i 2024.

Foran 2024 sesongen ligger alt til rette for at de mange Cormate entusiastene skal bli enda lykkeligere enn de er nå. Cormate kommer nemlig med to helt nye modeller i 2024, noe som vi gleder oss helt enormt til.

Den første er oppdatering av publikumssuksessen Utility 23 som nå kommer i en 8,2 meters utgave kalt Utility 27. Modellen oppstår som et resultat av at kundene ønsker seg større båter og mer komfort nå enn tidligere. Samtidig skal det være en like enkel, god og rask båt som før. Utility 27 skal vises frem på Sjøen for Alle 2024. Utility 27 kommer også selvfølgelig med både Outboard motor og Inboard motor som U23. Inboard modellen blir kalt Super Utility 27.

Den andre nye modellen som blir introdusert i 2024 er det nye konseptet Explore. Basert på Chase skroget vil vi nå levere et råskinn av en båt kundene som er opptatt av allsidig bruk, prestasjon og kvalitet. Dette blir en modell for både nordiske og tropiske værforhold med et helt nytt tak og en hel kalesje løsning der komfort blir ivaretatt på en ny og unik måte. Explore er en helt ny vei for Cormate å gå, men vi ser på eksportmarkedet som viktigere og viktigere for fremtiden og nå har vi enda mer tilpassede modeller for det globale publikummet.

Her ser dere et bilde av nye Super Utility 27:

P11 Ivory 1
Hardt arbeid og fornøyde kunder. 5

Kontakt: thomas@cormate.com

Hydro-Design was founded in 1985 by Egil Ranvig. Together with his friend Tom Martens Meyer, he developed the enterprise from producing affordable waterski boats to increasingly sophisticated racing boats.