Cormate Logo
Siste nytt fra båtbransjen – Finansavisen 30.09.23.

Siste nytt fra båtbransjen – Finansavisen 30.09.23.

02/10/2023

Cormate leverer eksklusive båter med høye ytelser.

Dette sier grunder og designer Egil Ranvig til Finansavisen, som lørdag 30. september skrev en artikkel om hvordan tilstandene er i norsk båtbransje. Også Cormate kjenner seg igjen i at det er andre tider nå enn under covid-årene 2021 og 2022. Allikevel er fakta for oss at vi i 2023 har et av våre beste år noensinne både når det gjelder antall båter solgt og at vi driver sunt og økonomisk selv i tøffe tider.

Nye rekorder.

Som andre i bransjen ser vi at salget er mer variabelt nå enn tidligere og at vi går gjennom perioder med lav aktivitet og salg ift den kommunikasjonen og dialogen vi har med kunder og potensielle kjøpere. Foran og gjennom 2023 sesongen har vi opplevd perioder der vi selger kun en båt på en måned, samtidig som vi satt ny “All-Time High” i juli 2023 med elleve solgte båter. Også i august måned solgte vi bra og leverte ut hele tre nye båter. Dette er helt rått for et lite selskap som Cormate, selv sammenlignet med toppår helt tilbake til oppstarten i 2004.

Utvikling som gir resultater.

Vi opplever også at det å ha et helårsåpent showroom har gitt oss en helt unik mulighet til å presentere båtene våre på en tilfredsstillende måte for potensielle kjøpere. Dette har definitivt vært med på å trekke nye båtinteressenter til Cormate i Fredrikstad, samtidig som det har gitt kundene en god mulighet til å bli kjent med Cormate som produsent og leverandør av båter i toppklasse når det gjelder design, funksjonalitet og prestasjoner.

Les Finansavisens artikkel her;
https://www.finansavisen.no/handel/2023/09/30/8039797/batsalget-ned-opptil-40-prosent

A DSC5871
Gode dager på sjøen i en Cormate T28.

Nytt Showroom åpnet i 2023.

Vårt nye showroom er selvfølgelig åpent hele året og man er velkommen når som helst i våre åpningstider. Ta turen innom oss når du har lyst.

Les mer om åpningen av showrommet vårt her:
https://www.cormate.com/cormate-apner-nytt-showroom/

Kontakt: thomas@cormate.com

Hydro-Design was founded in 1985 by Egil Ranvig. Together with his friend Tom Martens Meyer, he developed the enterprise from producing affordable waterski boats to increasingly sophisticated racing boats.